Jäsentiedote 2022

16.2.2022

Hei,

uusi vuosi on mahdollisuuksia täynnä! Meillä on paljon monipuolista toimintaa. Sinäkin olet sydämellisesti tervetullut.

Yhdessä oleminen, elämän ja kokemusten jakaminen virkistää ja antaa meille voimia. Mutta koronaepidemia ravistelee edelleenkin toimintaamme. Uusien rajoitusten myötä kevään 2022 toiminta voidaan tämän hetken tiedon mukaan aloittaa aikaisintaan 1.2.2022.

Seuratkaa Nurmijärven Uutisten yhdistyspalstaa ja kotisivujemme. Nurmijärven Reumayhdistyksen toiminnasta ilmoitetaan silloin, kun toimintaa on tiedossa. Tietoa saa myös yhdistyksemme kotisivulta. Kotisivuille pääsee kirjoittamalla googlen hakukenttään Nurmijärven Reumayhdistys tai www.nurmijarvenreumayhdistys.yhdistysavain.fi.

Liitteenä jäsentiedote.

terveisin Yhdistyksen hallitus